Karlstad Triathlon 15-16. juni

I helga var det duket for Karlstad Triathlon (halvdistanse). Ankom Karlstad på lørdag ettermiddag i strålende sol sammen med Erik. På søndag morgen var det ikke fullt så pent vær lenger. Kraftig vind og sinnsykt mye regn skulle føre til en kald og våt dag.

På svøm var det mye strøm og bølger, så det gikk veldig lett ene veien og ikke fult så lett andre veien, dette skulle bli en gjenganger på sykkel og løp også. Jeg brukte altfor mørke briller og så nesten ingenting, så holdt meg i en gruppe som jeg visste jeg kunne holde. Kom opp på 29.40 / 1.35 fart, så burde absolutt kunne gitt mer gass, men ville da mest sannsynlig svømt endel feil.

En rask T1 med et lite tryn på det våte gresset. Ut på sykkel kom jeg fort opp på 2. Plass bak en som hadde en kjempeluke  etter svøm. Så ble jeg tatt igjen av en som syklet i et hissig driv. Hadde på forhånd bestemt meg for å åpne forsiktig første 10 min for å få igang beina i det kalde været, og trodde jeg skulle ta han igjen når jeg satt i gang kjøret. Løypa gikk frem og tilbake på en strekning, 3x30 km. Kraftig motvind ut, og deilig medvind tilbake. Mange kryss og rundkjøringer var utfordrende når det var så vått og etterhvert svært lite funksjonerende fingre. Jeg ville ikke ta noen sjanser 3 uker før Norseman, så tok det pent. Ganske fornøyd med sykkel, klarte å holde jevnt bra driv og syklet på 2t 15 min.

I T2 ble jeg sittende litt for lenge på ræva for å få av meg sykkelskoene.  Hadde ikke noe følelse i fingrene og slet veldig med å få opp boa-strammingen. Kom meg etterhvert av gårde og lå på 2. Plass ca 3 minutter bak lederen. Løpeløypa var 3x7 km, og igjen kraftig medvind ene veien og vegg i mot andre veien. Prøvde å ligge på mellom 3.55-4.00 fart, og håpet på at det skulle holde for å ta han igjen. Første 10-12 km løp vi så og si likt. Mot slutten tok jeg mye innpå. Men tok han akkurat ikke igjen. Endte 20-30 sekunder bak og det ble 2. Plass på tiden 4timer og 11 minutter. Løpetiden ble 1.23. Godt fornøyd med prestasjonen og formen 3 uker før Norseman :)

Nyheter

Rapport fra Norgesmesterskap på bane Helgen 12-14. oktober var det tid for Norgesmesterskap på banen. Arrangementet...
Rapport fra Sykkel-Anita Helgen 28-30. september var reisemålet Bordeaux for å delta i «Coupe de France Fenioux...
Så er banesesongen så vidt i gang etter EM! Det har vært en litt hardere periode etter EM, spesielt mentalt. Jeg har...
Sykkelklubben Hero inviterer til Gratis sykkelskole for barn mellom 8 og 10 år Fire tirsdager på rad fra 28. august...
Tirsdag 12.juni dro Simen, Tobias og jeg på en 2 ukers camping tur i Europa for å kjøre Crankworx i Innsbruck...
Rittrapport fra Anita, GP Polen! I helgen var siste “test” innen et av sesongens større mål; EM. EM er om 3,5 uke...
Fredrik Wilmann vant 2.etappen i Uno X Tour de Hallingdal fredag 6. juli. Les kommentarer og intervju på...
Ironman 70.3 Haugesund- 2. Plass På søndag deltok jeg i Ironman 70.3 Haugesund i strålende vær og gode forhold....
Det var ikke mange dager «hjemme» i Danmark jeg fikk før det var ut på farten igjen. Denne gangen var destinasjonen...
Bronsje til Sindre Haugsvær i NM gateritt i Sandefjord fredag kveld. Vi gratulerer! Følg NM her. Foto fra NM...