Karlstad Triathlon 15-16. juni

I helga var det duket for Karlstad Triathlon (halvdistanse). Ankom Karlstad på lørdag ettermiddag i strålende sol sammen med Erik. På søndag morgen var det ikke fullt så pent vær lenger. Kraftig vind og sinnsykt mye regn skulle føre til en kald og våt dag.

På svøm var det mye strøm og bølger, så det gikk veldig lett ene veien og ikke fult så lett andre veien, dette skulle bli en gjenganger på sykkel og løp også. Jeg brukte altfor mørke briller og så nesten ingenting, så holdt meg i en gruppe som jeg visste jeg kunne holde. Kom opp på 29.40 / 1.35 fart, så burde absolutt kunne gitt mer gass, men ville da mest sannsynlig svømt endel feil.

En rask T1 med et lite tryn på det våte gresset. Ut på sykkel kom jeg fort opp på 2. Plass bak en som hadde en kjempeluke  etter svøm. Så ble jeg tatt igjen av en som syklet i et hissig driv. Hadde på forhånd bestemt meg for å åpne forsiktig første 10 min for å få igang beina i det kalde været, og trodde jeg skulle ta han igjen når jeg satt i gang kjøret. Løypa gikk frem og tilbake på en strekning, 3x30 km. Kraftig motvind ut, og deilig medvind tilbake. Mange kryss og rundkjøringer var utfordrende når det var så vått og etterhvert svært lite funksjonerende fingre. Jeg ville ikke ta noen sjanser 3 uker før Norseman, så tok det pent. Ganske fornøyd med sykkel, klarte å holde jevnt bra driv og syklet på 2t 15 min.

I T2 ble jeg sittende litt for lenge på ræva for å få av meg sykkelskoene.  Hadde ikke noe følelse i fingrene og slet veldig med å få opp boa-strammingen. Kom meg etterhvert av gårde og lå på 2. Plass ca 3 minutter bak lederen. Løpeløypa var 3x7 km, og igjen kraftig medvind ene veien og vegg i mot andre veien. Prøvde å ligge på mellom 3.55-4.00 fart, og håpet på at det skulle holde for å ta han igjen. Første 10-12 km løp vi så og si likt. Mot slutten tok jeg mye innpå. Men tok han akkurat ikke igjen. Endte 20-30 sekunder bak og det ble 2. Plass på tiden 4timer og 11 minutter. Løpetiden ble 1.23. Godt fornøyd med prestasjonen og formen 3 uker før Norseman :)

Nyheter

Tour of Norway for kids  arrangeresi Holmenkollen 22. mai kl 18:00 - 19:00 For nærmere informasjon se:...
Helgen 4-5. mai var det duket for et nytt baneløp. Denne i gangen i Prostejov, Tjekkia. Kampen om OL har allerede...
​1. mai er blitt en milepel for syklistene, med det tradisjonsrike turrittet Enebakk Rundt. En løype på 83 kilometer...
Enebakk Rundt 2018 Last ned info til ryttere her Rittet er i avsluttet for i år. Takk til deltagere og...
Ironman South Africa Forrige helg var jeg i Port Elizabeth og deltok i Ironman South Africa. Det var der jeg...
4. April ble det arrangert finaleaften i SixDay-serien på Mallorca. Etter at jeg fikk 3. Plass i København...
Tok sjansen Torbjørn Hejman har til tross for sin unge alder mange år bak seg i klubben vår. For å forberede seg...
Anita Stenberg deltok i selveste verdensmesteskapet i banesykling forrige helg. VM ble arrangert i Apeldoorn,...
Anita Stenberg fortsetter å brilliere og tok like så godt seieren i alle sine fem disipliner under årets Nordiske...
Anita Stenberg fortsetter sin gode form og i Danmark ble det nesten seier under VRS Ladies Cup. Torsdag 1. januar...