Rapport fra Anita

VM Roubaix, Frankrike 2021.

Bane VM

Bane VM ble arrangert i Roubaix, Frankrike 20-24. oktober. Jeg var blitt kvalifisert i alle individuelle utholdenhetsdisipliner; scratch, eliminasjon, omnium og poengløp. Selv med en godt redusert oppkjøring, dro jeg til Frankrike med godt mot og med en stor lyst til å kjempe om edle medaljer.

 

Livet som toppidrettsutøver går opp og ned, og man lever alltid i nuet. Selv med den bevisstheten om at man egen oppkjøring langt fra har vært optimal grunnet medisiner og smerter fra fall i EM og en nyrestein som løsnet, så var jo håpet der om at man kunne «overraske på dagen». Et nytt smell i bakken til VM førte til at jeg ikke kunne ikke overraske med noen topp topp-resultater, dog kunne jeg vise en lyst til å kjempe for idretten jeg elsker og med respekt for det norske flagget. Det var mentalt hardt å komme igjennom et verdensmesterskap hvor man vet man ikke er på sitt beste, især når man hadde lagt opp til at det skulle ha vært en formtopp. Når man ikke kan levere medaljer, kan man i stedet levere en vilje og kamp-iver.


Foto privat

Jeg reiser fra VM med en 12.plass i scratch, 20.plass i eliminasjon og 20. plass i omnium, samt en 8. plass i poengløp. Ikke et resultat som er dårlig i seg selv, da dette er absolutt er innenfor, men jeg kan ikke legge skjul på at jeg har høyere ambisjoner. Likevel vil jeg si at min 8.plass til VM med store smerter er et fantastisk resultat og noe jeg er veldig stolt over!

Det gir meg også i hvert fall utrolig mye motivasjon til å starte opp grunntreningen igjen og legge en god, stabil plan for de nye, kommende målene – hvor jeg så gjerne vil legge alle mine krefter i å klare å komme på pallen til både EM og VM neste år.

OL har fylt utrolig mye dette året, og jeg har brukt 365 dager på å få den perfekte oppkjøringen – noe jeg lykkes helt perfekt med. En liten bump i veien nå er heldigvis ingen hinder for denne jenta!

 

Men; innen grunntreningen starter, så skal jeg en tur til Sola for å delta i mitt aller første NM på norsk grunn på en innendørs bane! Og jeg GLEDER MEG! Det blir så kult!

Etter NM er det 3 dager i Drammen, hvor jeg bl.a. skal på middag med kongen. Det blir stas!

 

Og ikke nok med det; så fort jeg er tilbake på Mallorca er det duket for det helt nye i banesykling; Champions Leauge (first edition!)

 

Mye mer informasjon kommer!


Foto privat

Nyheter

Nå er det igjen duket for Enebakk rundt. Coronasituasjonen satte en stopper for rittet de to siste årene....
Runde 3-4 – London – 3-4. desember Siste avdeling ble i London, da Israel dessverre ble avlyst grunnet nye...
Rapport fra Champions League Det helt nye innenfor banesykling i år har vært Champions League! Det er en ny liga...
Rapport fra Champions League Det helt nye innenfor banesykling i år har vært Champions League! Det er en ny liga...
Det første NM på Sola. Suksess til Hero Aasmund vant sprint og 1000m Sindre vant 4000m og bronse på sprint Anita...
Bane VM Bane VM ble arrangert i Roubaix, Frankrike 20-24. oktober. Jeg var blitt kvalifisert i alle individuelle...
Første øvelse, scratch, er jeg fornøyd med, selv om resultatet uteble. Jeg tok en sjanse og så en mulighet til å gå...
Rapport fra Sykkel-Anita Det blir en kort og informativ rapport i denne omgang; Snart 2 måneder har gått siden OL...
Rapport fra Sykkel-Anita Det blir en kort og informativ rapport i denne omgang; Snart 2 måneder har gått siden OL...
NM Utfor på Hafjell. Hero stiller med 8 ryttere. Fredag 24. september. Løypa er åpen for trening Lørsag...