Rapport fra Anita

VM Roubaix, Frankrike 2021.

Bane VM

Bane VM ble arrangert i Roubaix, Frankrike 20-24. oktober. Jeg var blitt kvalifisert i alle individuelle utholdenhetsdisipliner; scratch, eliminasjon, omnium og poengløp. Selv med en godt redusert oppkjøring, dro jeg til Frankrike med godt mot og med en stor lyst til å kjempe om edle medaljer.

 

Livet som toppidrettsutøver går opp og ned, og man lever alltid i nuet. Selv med den bevisstheten om at man egen oppkjøring langt fra har vært optimal grunnet medisiner og smerter fra fall i EM og en nyrestein som løsnet, så var jo håpet der om at man kunne «overraske på dagen». Et nytt smell i bakken til VM førte til at jeg ikke kunne ikke overraske med noen topp topp-resultater, dog kunne jeg vise en lyst til å kjempe for idretten jeg elsker og med respekt for det norske flagget. Det var mentalt hardt å komme igjennom et verdensmesterskap hvor man vet man ikke er på sitt beste, især når man hadde lagt opp til at det skulle ha vært en formtopp. Når man ikke kan levere medaljer, kan man i stedet levere en vilje og kamp-iver.


Foto privat

Jeg reiser fra VM med en 12.plass i scratch, 20.plass i eliminasjon og 20. plass i omnium, samt en 8. plass i poengløp. Ikke et resultat som er dårlig i seg selv, da dette er absolutt er innenfor, men jeg kan ikke legge skjul på at jeg har høyere ambisjoner. Likevel vil jeg si at min 8.plass til VM med store smerter er et fantastisk resultat og noe jeg er veldig stolt over!

Det gir meg også i hvert fall utrolig mye motivasjon til å starte opp grunntreningen igjen og legge en god, stabil plan for de nye, kommende målene – hvor jeg så gjerne vil legge alle mine krefter i å klare å komme på pallen til både EM og VM neste år.

OL har fylt utrolig mye dette året, og jeg har brukt 365 dager på å få den perfekte oppkjøringen – noe jeg lykkes helt perfekt med. En liten bump i veien nå er heldigvis ingen hinder for denne jenta!

 

Men; innen grunntreningen starter, så skal jeg en tur til Sola for å delta i mitt aller første NM på norsk grunn på en innendørs bane! Og jeg GLEDER MEG! Det blir så kult!

Etter NM er det 3 dager i Drammen, hvor jeg bl.a. skal på middag med kongen. Det blir stas!

 

Og ikke nok med det; så fort jeg er tilbake på Mallorca er det duket for det helt nye i banesykling; Champions Leauge (first edition!)

 

Mye mer informasjon kommer!


Foto privat

Nyheter

Rittrapport fra Milton, Canada – Nations Cup # 2   Andre avdeling av årets Nations Cup var i Milton, 13-14....
Søndag 8. mai går Follorittet av stabelen. Nils, leder av IK Hero stiller. Hyggelig om han får følge i turritt...
  Live resltater finner du her. PDF finner du her.   Startliste pr 1. mai alfabetisk...
Rapport fra Glasgow Nations Cup Så ble banesesongen endelig skutt i gang med årets første Nations Cup i Glasgow,...
Søndagstur 24. april Avreise fra Skullerud Sportssenter kl. 10:00 Rolig tur til Drøbak, med god tid til...
Enebakk Rundt 2022. Endelig er vi tilbake etter at koronarestreksjoner satte stopper for rittet. I år er det 50....
Rapport fra Sykkel-Anita April Da er det på tide med en liten oppdatering fra meg igjen!   I skrivende...
Oppmøte Skullerud Sportssenter Olaf Helsets vei 5, kl. 10:00   Rolig tur Enebakk Rundt. Mulig forlengelse ut...
Første utetrening blir 27/3 kl 1000  Oppmøte på Skullerud Sport Senter Olaf Helsets vei 5, 0694 OSLO Turen...
Rapport fra Sykkel-Anita Februar   Treningsarbeid Mye trening, og mye god trening er blitt gjort siden...