Ritt-rapport fra Anita

Saint-Denis i Frankrike!

Det var ikke mange dager «hjemme» i Danmark jeg fikk før det var ut på farten igjen. Denne gangen var destinasjonen Saint-Denis i Frankrike. En bane som jeg aldri har kjørt på før! Så det er alltid like spennende å komme til et nytt sted og en ny bane!

Det var en kort helgetur med avreise fredag 22. juni og hjemreise søndag 24. juni.
Omnium ble kjørt lørdag, mens scratch ble kjørt søndag formiddag.

Omnium ble et hardt og spennende løp for min del!
Scratch startet ikke særlig bra. Endte på en 10. plass etter en hektisk spurt, og etter en brudd-gruppe i front. Det var jeg ikke særlig fornøyd med, og merket at det ga noen tvil på min form. Jeg var jo tross alt litt sliten etter forrige helg, eller?
Tempoløpet var også en hard affære. Startet offensivt med å gå i brudd alene, og kapret de 4 første poengene. Ble hentet på runde 5, og hadde nok med å bare følge med resten av rittet. Dermed mistet jeg også den viktige bruddsgruppen, og endte på en 6. plass. Ikke fordi det er et dårlig resultat. Tvert i mot. Men ambisjonene mine er høye og dermed blir man litt trist når man føler at man ikke lykkes. Etter 2/4 løp lå jeg på den delt 5.plass – fortsatt gode muligheter til «å palle».
Eliminasjon gikk bedre. Endte som nr. 4 etter en dum taktisk feil fra min side. Jeg trodde vi har 5 igjen, og tok det med ro – en viktig lærepenge for fremtiden! Lå nå som nr. 4, etter 3/4 løp.
Poengrittet kunne jeg endelig stråle som jeg normalt gjør. Målet var selvfølgelig vinne, men da lederen hadde lagkamerater med seg, ble jeg nødt til å endre taktikk og heller gå for 2. plassen. Jeg dominerte løpet og samlet mange poeng underveis, og kunne nyte å få en velfortjent 2. plass etter en meget hard dag i sadelen!

Jeg har lært mye under dette løpet. Hvordan jeg skal takle motgang, og hvordan jeg hiver meg selv opp igjen. Selv om man får en dårlig start er ikke løpet slutt, og fortsetter man å kjempe og kjempe er det mulig å klatre opp på pallen likevel. I tillegg har jeg lært at noen ganger må man velge sine kamper og hvem man velger å kjøre på. Så det var alt i alt en veldig bra dag og jeg er fornøyd med utbyttet jeg fikk – og ikke minst plasseringen!

Scratch-løpet søndagen gikk i bunn og grunn også veldig fint. Endte dog ikke på pallen, men fikk en fin 4. plass og fikk det beste ut av det som var mulig under omstendighetene. Det var et hardt løp, med flere deltagere fra samme nasjon, så i dag tok de meg 

Siste løp innen EM er Polen om 1,5 uke! Så det skjer mye for tiden! 

Nyheter

Husk årsmøte torsdag torsdag 13. februar kl. 19:00. Sted, Frogner Stadion Kafé 2 etg, Middelthunsgate 26, Oslo...
Sesongens siste verdenscup # 6 i Milton, Canada   Søndag 19. januar reiste jeg og trener Kenneth til Milton...
Herobilen har fått nytt design. Nye friske farger. Nye sponsorer har fått sin logo på bilen.
IK Hero inkaller til årsmøte 13. februar 2020 kl. 19.00 på Frogner Stadion Kafé 2 etg. Lenke til inkallingen...
IK Hero har fått ny sponsor NORWEX improving quality of life Livsvarig medlem i IK Hero Bjørn Nicolaisen står bak...
I skrivende stund befinner jeg meg i Cambridge, New Zealand etter en 11 timers flytur og 12 timers nattesøvn!...
Norgesmesterskap bane 2019 Igjen i år ble NM bane avholdt i Odense, Danmark; 15-17. november. Eneste IK Hero...
Rapport fra verdenscup #2 i Glasgow Etter en god start i verdenscup #1 i Minsk, så jeg frem til å dra videre til...
Vi ønsker Dere velkommen til 50. utgaven av Enebakk Rubdt. Påmeldingen er nå åpnet. Lenke til påmelding og...
Klubbutvikling Styret sammen med utvalgte medlemmer gjennomførte klubbutviklings-weekend på Stenaline lørdag 9. til...