Ritt-rapport fra Anita

Saint-Denis i Frankrike!

Det var ikke mange dager «hjemme» i Danmark jeg fikk før det var ut på farten igjen. Denne gangen var destinasjonen Saint-Denis i Frankrike. En bane som jeg aldri har kjørt på før! Så det er alltid like spennende å komme til et nytt sted og en ny bane!

Det var en kort helgetur med avreise fredag 22. juni og hjemreise søndag 24. juni.
Omnium ble kjørt lørdag, mens scratch ble kjørt søndag formiddag.

Omnium ble et hardt og spennende løp for min del!
Scratch startet ikke særlig bra. Endte på en 10. plass etter en hektisk spurt, og etter en brudd-gruppe i front. Det var jeg ikke særlig fornøyd med, og merket at det ga noen tvil på min form. Jeg var jo tross alt litt sliten etter forrige helg, eller?
Tempoløpet var også en hard affære. Startet offensivt med å gå i brudd alene, og kapret de 4 første poengene. Ble hentet på runde 5, og hadde nok med å bare følge med resten av rittet. Dermed mistet jeg også den viktige bruddsgruppen, og endte på en 6. plass. Ikke fordi det er et dårlig resultat. Tvert i mot. Men ambisjonene mine er høye og dermed blir man litt trist når man føler at man ikke lykkes. Etter 2/4 løp lå jeg på den delt 5.plass – fortsatt gode muligheter til «å palle».
Eliminasjon gikk bedre. Endte som nr. 4 etter en dum taktisk feil fra min side. Jeg trodde vi har 5 igjen, og tok det med ro – en viktig lærepenge for fremtiden! Lå nå som nr. 4, etter 3/4 løp.
Poengrittet kunne jeg endelig stråle som jeg normalt gjør. Målet var selvfølgelig vinne, men da lederen hadde lagkamerater med seg, ble jeg nødt til å endre taktikk og heller gå for 2. plassen. Jeg dominerte løpet og samlet mange poeng underveis, og kunne nyte å få en velfortjent 2. plass etter en meget hard dag i sadelen!

Jeg har lært mye under dette løpet. Hvordan jeg skal takle motgang, og hvordan jeg hiver meg selv opp igjen. Selv om man får en dårlig start er ikke løpet slutt, og fortsetter man å kjempe og kjempe er det mulig å klatre opp på pallen likevel. I tillegg har jeg lært at noen ganger må man velge sine kamper og hvem man velger å kjøre på. Så det var alt i alt en veldig bra dag og jeg er fornøyd med utbyttet jeg fikk – og ikke minst plasseringen!

Scratch-løpet søndagen gikk i bunn og grunn også veldig fint. Endte dog ikke på pallen, men fikk en fin 4. plass og fikk det beste ut av det som var mulig under omstendighetene. Det var et hardt løp, med flere deltagere fra samme nasjon, så i dag tok de meg 

Siste løp innen EM er Polen om 1,5 uke! Så det skjer mye for tiden! 

Nyheter

Rapport fra European Games   Mitt første European Games, og første gang jeg er med i et arrangement i regi...
NM bronsje i lahgtemop for IK Hero ved Sindre Bjerkestrand Haugsvær, Joachim Strindin og Marius Wold. 1-...
Uke 3 i T-Town, USA Etter 2 fanatiske uker var jeg klar til å ta fatt på den siste uken her i USA! Uken startet...
Uke 2 i T-Town, USA Uke 2 i USA ble brukt til god trening i ukedagene, med både styrketrening, intervaller på...
Ritt-rapport fra USA For to år siden var jeg for aller første gang i T-Town (Trexlertown, Pennsylvania). Det var en...
Ironman 70.3 Barcelona gikk så bra som jeg hadde håpet på forhånd.  Kom på 2. Plass i min klasse og 27. Plass...
Sykkelklubben Hero inviterer til Gratis sykkelskole for barn mellom 8 og 10 år Fire torsdager på rad fra 6. til 27....
Link til resultater  og diplom fra Enebakk Rundt 2019. Hansker funnet i målområdet. Ta kontakt på mail for...
Bane VM i Polen ble arrangert 27.februar til 3. mars. Jeg var kvalifisert til scratch og omnium. Treningene og...
På IK Hero sitt årsmøte torsdag 14. februar 2019 foreslo styret og ordenskollegiet og utnevne to æresbevisninger. Det...